osso buco

7
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 de schenkels bebloemen en bakken in olijfolie. in een grote pot de ajuin aanstoven en de gebakken schenkels erbij doen, alsook de gepelde tomaten de wortelen en de selder de look en de 2 bouillons en alles laten gaar worden onder deksel in de voorverwarmde oven 1,30 u à 2 u op 210°C al naar gelang de schenkels. als het vlees gaar is eruit halen. dan de saus op smaak brengen met sinaasappelsap en ook een beetje zeste van de sinaas de balsamicoazijn erbijdoen en ook de basilicum en de ketchup en dan de saus nog binden of dikken met blanke roux of witte maizena

osso buco is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Osso buco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Osso Buco A La Robert
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Osso Buco
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Osso Buco,
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Osso buco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Osso Bucco
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Osso Bucco Met Kalfsschnitzels
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Osso Bucco.*
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept