Hongaarse stoofpot met pasta

4
90 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak het varkensvlees in dobbelsteentjes. Snij de uien in ringen. Kleur ze al roerend in wat boter met de spekblokjes en het vlees. Roer er de bloem door en kruid met peper, zout en paprikapoeder naar smaak. Laat alles nog even doorstoven. Giet er de vleesbouillon en de rode wijn bij. Laat de stoofpot 45 min onder deksel sudderen op matig vuur. Snij de paprika’s in reepjes. Voeg ze toe en laat nog 15 min stoven. Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet ze af en verdeel de pasta over kommen. Haal de stoofpot van het vuur en kruid met peper en zout. Schep het vlees op de pasta. Lepel er wat zure room op en serveer meteen.

Hongaarse stoofpot met pasta is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept