Scampi met Ganda ham

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta al dente zoals aangegeven op de verpakking.
  • 2 Spoel de courgette en snijd ze in kleine blokjes. Snij de tomaten in 4, ontpit en ontvel ze en snijd deze ook in blokjes. Verhit 2 el solo in een pan en bak op een laag vuur eerst even de champignons en voeg dan de courgette toe. Verhit in een andere pan 1 el solo en bak gedurende 4 minuten de scampi en de gandaham, draai de scampi halverwege de baktijd.
  • 3 Voeg de groenten toe aan de scampi en Ganda ham.
  • 4 Voeg net voor het serveren de tomatenblokjes toe aan het geheel, laat even sudderen.
  • 5 Breng alles op smaak met pezo en wat currypoeder, naar eigen smaak.
  • 6 Serveer de pasta in warme diepe pastaborden en nappeer met de saus, scampi en Ganda ham. Versier met een takje koriander.
  • 7 Heerlijk met een knapperig stukje stokbrood.

Scampi met Ganda ham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept