Varkensreepjes met roquefort en fettuccelle

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 We snijden het vlees in repen en kruiden met pezo.
  • 2 Met een vork verkruimelen we de roquefort, voegen de room toe en mengen alles tot we een homogeen mengsel bekomen.
  • 3 In een wokpan op een hoog vuur bakken we het vlees met wat olie gedurende een drie tot vier minuten gaar, gieten het braadvocht weg en voegen de tomaten toe.
  • 4 We laten nog even doorbakken en roeren goed tot alle bakresten verdwenen zijn.
  • 5 Tot slot voegen we de roquefortmengeling toe en laten zachtjes aandikken
  • 6 We dienen op met fettuccelle of tagliatelli en werken af met een schijfje limoen.
  • 7 Lekker met een glaasje rose.

Varkensreepjes met roquefort en fettuccelle is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Milde thaise varkensvleescurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensreepjes met bruin bier
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentemie met varkensreepjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese miesoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept