pizzadeeg basisrecept

4
50 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de bloem en een snufje zout in een kom en maak in het midden van het
  • 2 bloemmengsel een kuiltje.
  • 3 Los de gist in 1 dl handwarm water op.
  • 4 Schenk de gistoplossing en de olie in het kuiltje en meng de
  • 5 ingrediënten goed.
  • 6 Voeg beetje bij beetje nog 1 dl handwarm water toe en kneed het mengsel
  • 7 tot een samenhangend deeg.
  • 8 Kneed het deeg nog 10 minuten krachtig door en vorm het tot een bal.
  • 9 Schenk 1 eetlepel olie in een schone kom en rol de deegbal door de1
  • 0 olie.1
  • 1 Dek de kom met een vochtige doek of met plasticfolie af en laat het1
  • 2 gistdeeg op een warme plaats 1 uur rijzen tot het in volume is1
  • 3 verdubbeld.1
  • 4 Kneed het deeg nogmaals even door en verwerk het als pizzabodem volgens1
  • 5 het recept.1
  • 6 Maak de randen van de pizza iets dikker, zodat de vulling er tijdens het1
  • 7 bakken niet af kan glijden.1
  • 8 Bak een platte pizza altijd in een zeer hete oven van 250°C.1
  • 9 (Het geheim van een perfecte bodem: krokant van buiten en zacht van2
  • 0 binnen!). al veel recepten geprobeerd maar deze is beste en makkelijkste!

pizzadeeg basisrecept is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Basisrecept biefstuk bakken
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Basisrecept aardappelpuree
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Basisrecept rijstepap
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Spicy aardappelplaatpizza
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaatpizza met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza met gehakt en artisjokken
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept