bladerdeeghapjes met vleesvulling

6
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 meng alles door elkaar
  • 2 rol bladerdeeg uit in vierkante stukken en verdeel daar je mengsel over
  • 3 sluit kruisgewijs en wrijf in met eidooier
  • 4 plaats in over gedurende 15 tot 20 minuten op 225°

bladerdeeghapjes met vleesvulling is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Arancini (risottoballetjes) gevuld met worst & zeekraal-tomatenrisotto
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini bolognese
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla met varkensreepjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini met auberginesaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oranje hapjes met bladerdeeg
Bekijk recept
Oranje kroontjes met perzik
Bekijk recept
Mexicaanse Bladerdeeghapjes
30-60 min -
Bekijk recept