Zoek
bladerdeeghapjes met vleesvulling
6
15 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 beetje bladerdeeg(kan uit diepvriespakje)
250 gr rundsgehakt
60 gr cervelatworst(lookworst)
1 st eidooier
1 st ei
1 st ui
1 teentje look
1 theelepel paprikapoeder
1 snuifje tabasco
1 eetlepel tomatenpuree
Bereiding
1
meng alles door elkaar
2
rol bladerdeeg uit in vierkante stukken en verdeel daar je mengsel over
3
sluit kruisgewijs en wrijf in met eidooier
4
plaats in over gedurende 15 tot 20 minuten op 225°
bladerdeeghapjes met vleesvulling is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Arancini (risottoballetjes) gevuld met worst & zeekraal-tomatenrisotto
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini bolognese
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla met varkensreepjes
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini met auberginesaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Oranje hapjes met bladerdeeg
Bekijk recept
Oranje kroontjes met perzik
Bekijk recept
Mexicaanse Bladerdeeghapjes
30-60 min -
Bekijk recept