- verhit de olie in een pan, fruit de ui 4 min"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- voeg de knoflook, de oregano en het gehakt toe, bak het gehakt rul en bruin"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- voeg de tomaten toe, kook 5 min, breng op smaak met peper en zout"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- verwarm de oven voor op 200°C"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- schep 1/3 van de gehaktsaus in een ovenschaal"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- bedek met lasagnevellen, 1/3 van de spinazie en 1/3 van de mascarpone"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- bestrooi met peper en zout"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- bedek met lasagnevellen en 1/3 van de gehaktsaus"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- ga zo door tot alle ingrediënten op zijn"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- eindig met spinazie en mascarpone"},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- bestrooi met de geraspte kaas"},{"@type":"HowToStep","text":"12.
- dek de schaal af met aluminiumfolieen zet in de oven"},{"@type":"HowToStep","text":"13.
- verwijder na 20 min de folie en bak de lasagne nog 10 min"}],"recipeYield":"4 "}