- pel de ui en het teentje look en snipper beide fijn"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- laat de boter smelten en fruit de ui en look, voeg vervolgens gehakt toe, meng goed en bak het gehakt rul"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- voeg de verse, gespoelde spinazie toe en blijf roeren"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- kook ondertussen de pastaschelpjes"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- bereid de bechamelsaus: laat de boter smelten en voeg de bloem ar roerend toe, voeg melk toe en laat even koken, breng op smaak met peper en zout en nootmuskaat"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- voeg de saus toe aan het mengsel, meng goed"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- giet alles in een vuurvaste schotel, bestrooi overvloedig met de gemalen kaas"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- zet in een voorverwarmde oven op 200°C en laat gratineren tot je een mooi korstje bekomt"}],"recipeYield":"4 "}