1 Snij ajuin in stukjes en look ook, zachtjes laten braden (glazig)
2 voeg klein gesneden paprika's in blokjes toe
3 voeg klein gesneden courgette blokjes toe
4 voeg klein geneden wortelen toe
5 Laat dit goed beetje bij elkaar sudderen en voeg blokjes italiaanse kruiden van Knorr toe
6 Als massa beetje malser is voeg je tomaten blokjes toe en tomaten concentraat.Bak ondertussen je gehak goed bruin en maak witte saus.Als gehakt gebakken is toevoegen bij de groenten saus. en nog even laten sudderen,.. en bijkruiden met spaghetti kruiden, peper en zout.Neem een grote diepe schaal en leg onderaan eerst lasagnabladenleg eerst lasagna bladen op bodem dan eerst groenten/gehakt saus op doen dan witte saus en dan 1 doosje (500gr)cottage cheese en klein beetje gemalen kaas over strooien
7 volgende laag met laagje lasagna bladen, terug weer groenten /gehakt saus, witte saus en cottage cheese (1pot van 500gr) dan volledige schaal bedekken met gemalen kaas mag dikke laag zijnlaat een 30 min tot 45 min bakkenje kan dit op voorhand maken maar moet je het ook afbakken want cottage cheese gaat snel zuur worden.is super lekker maar je hebt altijd een grote hoeveelheid, wij vriezen overschot in porties in of nodigen redelijk wat mensen uit ;-)iedereen is er verzot op!succes