Zoek
Tagliatelli met pesto
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 l water
1 dl olijfolie
1 tl grof zeezout
30 g pijnboompitten
60 g parmezaanse kaas
400 g tagliatelle
4 bouillonketeltjes groenten van Knorr
80 g basilicumblaadjes
1 teentje knoflook, fijngesneden
Bereiding
1
Plet in een vijzel de basilicum met het zout en een teentje knoflook.
2
Voeg de pijnboompitten toe en stamp fijn.
3
Roer op het einde de gemalen parmezaanse kaas door de pesto.
4
Kook de pasta al dente zoals aangegeven op de verpakking met de Knorr Bouillonketeltjes Groenten.
5
Giet de pasta af en bewaar enkele lepels kookvocht.
6
Doe de pasta terug in de pan, voeg het kookvocht en de pesto toe.
7
Serveer in een diep bord.
Tagliatelli met pesto is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept
Stoverij van varkenswangen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ceviche van zalm en tagliatelli van asperges
Voorgerecht
Bekijk recept
Hindennootjes in jardinière
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Moederdagrecept Zalm Op Z'n Italiaans
10-20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept