Zoek
Pantacce met ham uit de oven
4
50 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 gr pantacce (kleine platte pasta)
250 gr gekookte ham in blokjes
solo vloeibaar
2 el paneermeel
2 eieren
25 cl room
50 gr geraspte cheddar
2 el fijngesnipperde bieslook
nootmuskaat
peper&zout (pezo)
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200°.
2
Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Splits de eieren en klop de eiwitten stijf.
4
Roer de dooiers los met de room en doe er de geraspte kaas bij, kruid met nootmuskaat en pezo.
5
Giet de pasta af, laat uitlekken en vermeng met het ei-room-kaasmengsel.
6
Doe er de ham bij en spatel er voorzichtig de stijfgeklopte eiwitten onder.
7
Vet een vuurvaste ovenschotel in met solo vloeibaar, lepel er de pasta in en strooi er paneermeel over.
8
Zet +/- 30 minuten in de voorverwarmde oven tot de pasta goudbruin is.
9
Bestrooi met bieslooksnippers en dien warm op met een stukje vers stokbrood.
Pantacce met ham uit de oven is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tomaat en courgette uit de oven
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met andijvie en salie
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met geroosterde tomaten
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept