Pantacce met ham uit de oven

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°.
  • 2 Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Splits de eieren en klop de eiwitten stijf.
  • 4 Roer de dooiers los met de room en doe er de geraspte kaas bij, kruid met nootmuskaat en pezo.
  • 5 Giet de pasta af, laat uitlekken en vermeng met het ei-room-kaasmengsel.
  • 6 Doe er de ham bij en spatel er voorzichtig de stijfgeklopte eiwitten onder.
  • 7 Vet een vuurvaste ovenschotel in met solo vloeibaar, lepel er de pasta in en strooi er paneermeel over.
  • 8 Zet +/- 30 minuten in de voorverwarmde oven tot de pasta goudbruin is.
  • 9 Bestrooi met bieslooksnippers en dien warm op met een stukje vers stokbrood.

Pantacce met ham uit de oven is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Pasta met andijvie en salie
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met geroosterde tomaten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept