Sugo di Vongole ( Schelpdierensaus)

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olijfolie in 1 pan en fruit de knoflook kort, met de chilipeper.
  • 2 Voeg de schelpen en de wijn toe, sluit de pan en laat ze 3 min koken tot de schelpen open zijn. Voeg de peterselie en zout en peper naar smaak toe.
  • 3 Vermeng de saus met de pasta en serveer .

Sugo di Vongole ( Schelpdierensaus) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Plaatpizza met ansjovis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu-macaronischotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met auberginesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni met tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept