Zoek
Sugo di Vongole ( Schelpdierensaus)
4
25 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600g venusschelpen schoongemaakt
2 tenen knoflook, fijngehakt
1 kleine rode chilipeper
10 cl droge witte wijn
3 eetl grofgesneden peterselie
4 eetl olijfolie
zout & peper
Bereiding
1
Verhit de olijfolie in 1 pan en fruit de knoflook kort, met de chilipeper.
2
Voeg de schelpen en de wijn toe, sluit de pan en laat ze 3 min koken tot de schelpen open zijn. Voeg de peterselie en zout en peper naar smaak toe.
3
Vermeng de saus met de pasta en serveer .
Sugo di Vongole ( Schelpdierensaus) is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Plaatpizza met ansjovis
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu-macaronischotel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met auberginesaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni met tomatensaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept