2 Doe de look in een pan en voeg er het vlees aan toe
3 Laat goed bruinen en meng geregeld
4 Voeg er daarna de wijn toe.
5 Laat sudderen tot de wijn geëvaporeerd is
6 Voeg erna de passata toe
7 Laat 2 uur sudderen
8 Bechamel:
9 Meng de bloem, boter, zout, peper, nootmuskaat en melk samen1
0 Zet op het vuur1
1 Roer constant tot het dik wordt1
2 Wanneer die dik is voeg het eigeel bij1
3 Blijf roeren1
4 Voeg erna de grana bij1
5 Leg in lagen1
6 Onderaan wat ragu1
7 Daarna het pasta deeg1
8 Daarna bechamel1
9 Daarna pasta2
0 Daarna raguDaarna sottiletteEindigen ragu en sottiletteZet ongeveer 25 min tussen 150C° en 180 C°bedekt met aluminiumfolieWanneer de kaas gesmolten is is die klaar