Lasagna

8
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ragu:
  • 2 Doe de look in een pan en voeg er het vlees aan toe
  • 3 Laat goed bruinen en meng geregeld
  • 4 Voeg er daarna de wijn toe.
  • 5 Laat sudderen tot de wijn geëvaporeerd is
  • 6 Voeg erna de passata toe
  • 7 Laat 2 uur sudderen
  • 8 Bechamel:
  • 9 Meng de bloem, boter, zout, peper, nootmuskaat en melk samen1
  • 0 Zet op het vuur1
  • 1 Roer constant tot het dik wordt1
  • 2 Wanneer die dik is voeg het eigeel bij1
  • 3 Blijf roeren1
  • 4 Voeg erna de grana bij1
  • 5 Leg in lagen1
  • 6 Onderaan wat ragu1
  • 7 Daarna het pasta deeg1
  • 8 Daarna bechamel1
  • 9 Daarna pasta2
  • 0 Daarna raguDaarna sottiletteEindigen ragu en sottiletteZet ongeveer 25 min tussen 150C° en 180 C°bedekt met aluminiumfolieWanneer de kaas gesmolten is is die klaar

Lasagna is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazielasagna Met Basilicum
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige Vislasagne
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische Lasagna
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Lasagna Met Kaas, Paddestoelen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazielasagna Met Basilicum
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige Vislasagne
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische Lasagna
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Lasagna Met Kaas, Paddestoelen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept