Pizza met witloof, spek en verse kaas

1
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Plooi de randen van de pizzabodem dubbel.
  • 2 Roer de verse kaas los met de zure room, kruid met peper en zout en bestrijk hiermee de pizzabodem.
  • 3 Verwijder de kern van het witloof en snijd het witloof in reepjes, kruid met peper en zout en besprenkel met olijfolie.
  • 4 Bak de spekblokjes kort aan in een pan met een weinig Solo, voeg het witloof toe en laat het even meekleuren. Verdeel alles over de pizzabodem.
  • 5 Zet de pizza in een voorverwarmde oven van 200 °C en laat ongeveer 15 minuten bakken.

Pizza met witloof, spek en verse kaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Spicy aardappelplaatpizza
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept