1 Roer de bloem, de eieren, een snufje zout en de melk tot een glad beslag. Laat het ca. 15 minuten rusten.
2 Verwarm de oven voor op 200°C.
3 Pel en snipper de uien en de knoflook. Verhit de olie in een grote pan. Rul het gehakt. Bak de uien en de knoflook mee. Kruid het gehaktmengsel met zout, peper en paprikapoeder. Voeg de tomatenpuree toe en bak mee. Voeg de tomatenblokjes toe en breng het geheel aan de kook en laat 3-4 minuten smoren.
4 Roer het water door het beslag. Verhit 1 theelepel Solo in een pan met antiaanbaklaag. Bak van 1/6 deel van het beslag een goudbruine pannenkoek. Bak van de rest van het beslag nog 5 pannenkoeken.
5 Leg de pannenkoeken, het gehaktmengsel en de kaas afwisselend in laagjes in een ovenvaste schaal en eindig met een pannenkoek en kaas. Gratineer de pannenkoekenlasagne ca. 15 minuten in de oven. Bestrooi voor het serveren met de peterselie.