eendebout met groentensaus

4
90 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de solo in de pan en als deze goed warm is de gehalveerde bouten (gekruid met peper en zout) aanbakken tot ze aan alle zijden mooi bruin zijn.Snij ondertussen de groenten in kleine blokjes.Haal het vlees uit de pan en bak de groenten in dezelfde pan de groenten glazig,blus de groenten met het bier en leg de bouten erop.Alles goed roeren en zorgen dat het aanbaksel in de saus zit.Doe op de snede brood de ketchup en de mosterd,leg dit op het vlees en laat dit alles 60 min zachtjes pruttelen.Serveer de bouten met Griekse deegwaren of gewone aardappelen en smakelijk eten.

eendebout met groentensaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Broccoli met olijvenbasilicumsaus en kipfilet
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Slavinken Met Macaroni En Romige Groentensaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaten-groentensaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburgers met groentensaus en couscous
0 min
Bekijk recept