Zoek
Pittige pasta
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
350 gr fettuce
1 ui
2 teentjes knoflook
2 el olie
400 gr mager rundergehakt
1 tl komijnzaad
200 gr passata (gezeefde tomaten)
250 ml pittige chilisaus
2 tomaten (rijp)
1 avocado (rijp)
chilipoeder
suiker
zout
peper
Bereiding
1
Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Pel en snipper de ui en de knoflook.
3
Verhit ondertussen de olie. Rul het gehakt en breng het op smaak met zout, peper en komijnzaad.
4
Bak de ui en de knoflook kort mee. Giet de passata en de chilisaus erbij. Breng het geheel aan de kook en laat ca. 5 minuten koken.
5
Snijd de tomaten fijn. Snijd het avocadovruchtvlees in blokjes. Meng tomaat en avocado.
6
Breng de gehaktsaus op smaak met zout, chilipoeder en suiker.
7
Meng de gehaktsaus door de pasta.
8
Dien alles op en strooi het tomaten-avocadomengsel erover.
Pittige pasta is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min
Bijgerecht
Bekijk recept