Zoek
PASTA MET GEROOKTE ZALM
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
350 GR TAGLIATELLE
250 GR GEROOKTE ZALM
1 BOSJE VERS BASILICUM
250 GR MASCARPONE
2 DL DROGE WITTE WIJN
CAYENNEPEPER
PEPER
2 DL ROOM
gemalen grana padano
Bereiding
1
Kook de pasta beetgaar in een ruime hoeveelheid gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Snijd de gerookte zalm in reepjes. Hak het basilicum fijn.
3
Roer de mascarpone door de witte wijn, verwarm het geheel en kruid met peper en cayennepeper of pilipili.
4
Voeg vervolgens de room en de stukjes gerookte zalm toe.
5
Vermeng de saus met de pasta en strooi er wat gehakt basilicum overheen.
6
Serveer met gemalen grana padano.
PASTA MET GEROOKTE ZALM is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept