Fettuccine met sint-jakobsvruchten

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta al dente volgens de instructies op de verpakking. Borstel de paddenstoelen schoon. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan en bak de paddenstoelen 1 tot 2 minuten op een hoog vuur. Breng ze op smaak met peper en zout. Bak de sint-jakobsvruchten 1 minuut aan elke kant in een antiaanbakpan. Giet de pasta af en meng met de sint-jakobsvruchten en paddenstoelen. Besprenkel met 1 eetlepel olijfolie. Verdeel de pasta over de borden en werk af met de basilicumblaadjes.

Fettuccine met sint-jakobsvruchten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van veldsla en poon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van sint-jakobsvruchten en aardpeer met truffel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Fettuccine met spruitjes en kip
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Merluzzo Estate (zomerse kabeljauw)
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettuccine met pecorino en truffel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettuccine met walnoten en gorgonzola
Hoofdgerecht
Bekijk recept