Fettuccine met paprika's

4
70 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de ui en knoflook en hak fijn.
  • 2 Snij de paprika's in vier en verwijder zaadjes en zaadlijsten, snij vervolgens in kleine blokjes.
  • 3 Verhit 2 eetlepels olijfolie in een kookpan en fruit hier de ui een knoflook in aan.
  • 4 Voeg de paprika's toe, kruiden met pezo, laat onder deksel 40 minuten zachtjes stoven.
  • 5 Kook de pasta beetgaar in ruim gezouten kokend water, zoals aangegeven op de verpakking.
  • 6 Wrijf de paprikasaus door een zeef.
  • 7 Meng de pasta onder de saus en dien op met geraspte pecorino, of grana padano, of Parmezaan.
  • 8 Tip: om een betere vertering kunt u de paprika's best eerst schillen.

Fettuccine met paprika's is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Fettuccine met spruitjes en kip
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Merluzzo Estate (zomerse kabeljauw)
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettuccine met pecorino en truffel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettuccine met walnoten en gorgonzola
Hoofdgerecht
Bekijk recept