Filets in rode pestosaus

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 verwarm de olijfolie in een pan en bak de quorn filets lichtbruin. Meng degroentebouillon, tomatenpuree, pesto en tijm. Giet over de filets. Zek een deksel op de pan en laat lichtjes koken gedurende 10 minuten. Hou de filets warm. Roer ondertussen de verse room door de saus en kruid af. Lepel deze over de filets en werk af met verse basilicumblaadjes.
  • 2 Serveer met groene asperges; even koken, daarna de grill op en vervolgens afwerken met schilfers van parmezaan

Filets in rode pestosaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettebloem gevuld met mousse van courgettes en scampi
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met kip, champignons en pestosaus
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met broccoli en romige pestosaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept