Zoek
Pasta met boontjes en rucola
2
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
175 g Fusili tricolore (spiraalpasta)
Zout
150 g dunne sperzieboontjes
100 g Chorizo in dunne plakjes
5 stuk zongedroogde tomaatjes.
2 el olie van de zongedroogde tomaatjes
150 g romatomaatjes in partjes
75 g rucola
100 gc. Parranokaas grof geraspt
2 el Pijnboompitten
4 el grofgehakte basilicum
Bereiding
1
Oven voorverwarmen op 200°
2
Pasta gaarkoken en laatste 5 min de sperzieboontjes toevoegen en 5 min laten meekoken.
3
Pasta en boontjes afgieten.
4
Chorizo, gedroogde tomatenstukjes, olie van de tomaten, verse tomaat en rucola erdoor roeren.
5
Schep de pasta in een ingevette ovenschaal en verdeel de kaas en de pijnboompitten erover.
6
Laat de kaas in het midden van de oven in ong 10 min smelten.
7
Garneer met de basilicum en serveer direct.
Pasta met boontjes en rucola is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Volkoren pasta pesto
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept