Pasta pennen met olijven

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak hierin de rode peper met de knoflook op middelhoog vuur tot de knoflook licht begint te kleuren. Schenk de wijn erbij en breng aan de kook. Voeg de olijven, de tomatenblokjes en de kappertjes toe en laat 5 min. koken. Breng de saus op smaak met peper en zout. Schep de pasta door de saus. Lekker met geraspte Parmezaanse kaas en een groene salade. Of gewoon geraspte kaas naar keuze, oud of Parmezaans.

Pasta pennen met olijven is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept