Lasagna van zalm en witloof

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 kuis de witloof, verwijder bitter gedeelte en versnipper
  • 2 2 laat 2 min koken
  • 3 versnijd de verse zalm in reepjes
  • 4 meng de verse zalm en we witloof en kruid met de dille en de pezo
  • 5 maak de bechamelsaus: maak een roux van de bloem en de boter en voeg met maatjes de melk en de visfond toe
  • 6 vet een overschaal in
  • 7 begin met een laagje bechamelsaus
  • 8 leg daarop een laagje lasagnavellen
  • 9 daarop een laagje gerookte zalm1
  • 0 laagje witloof + zalm1
  • 1 laagje saus1
  • 2 lasagnevellen1
  • 3 2de laag gerookte zal1
  • 4 2de laag zalm + witloof1
  • 5 laagje saus1
  • 6 verspreid de kaas1
  • 7 zet 35min in een voorverwarmde oven van 200°1
  • 8 enjoy !!

Lasagna van zalm en witloof is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazielasagna Met Basilicum
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige Vislasagne
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische Lasagna
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Lasagna Met Kaas, Paddestoelen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept