Zoek
Lasagna van zalm en witloof
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
700 gr witloof
500 gr verse zalm
200 gr gerookte zalm
1 eetlepel dille
400 ml volle melk
70 gr boter
70 gr bloem
400 ml visfond
1 pezo
200 gr lasagnavellen
150 gr gemalen kaas
Bereiding
1
kuis de witloof, verwijder bitter gedeelte en versnipper
2
2 laat 2 min koken
3
versnijd de verse zalm in reepjes
4
meng de verse zalm en we witloof en kruid met de dille en de pezo
5
maak de bechamelsaus: maak een roux van de bloem en de boter en voeg met maatjes de melk en de visfond toe
6
vet een overschaal in
7
begin met een laagje bechamelsaus
8
leg daarop een laagje lasagnavellen
9
daarop een laagje gerookte zalm1
0
laagje witloof + zalm1
1
laagje saus1
2
lasagnevellen1
3
2de laag gerookte zal1
4
2de laag zalm + witloof1
5
laagje saus1
6
verspreid de kaas1
7
zet 35min in een voorverwarmde oven van 200°1
8
enjoy !!
Lasagna van zalm en witloof is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van luzerne en witloof
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipcurry met witloof
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazielasagna Met Basilicum
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige Vislasagne
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische Lasagna
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Lasagna Met Kaas, Paddestoelen
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept