Pasta Rouge.

6
90 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De boter/olie laten warm worden.
  • 2 Het vlees aanbakken, ondertussen pletten en fijnmakken met een vork.
  • 3 Alle fijngesneden groenten toevoegen.
  • 4 Goed omroeren, bijkruiden met peper.
  • 5 Tomatenpuree toevoegen.
  • 6 Laten sudderen (hoe langer, hoe beter).¨
  • 7 Pasta in kokend water garen.
  • 8 Pasta in het bord met de saus erboven op, bestrooien met gemalen kaas.

Pasta Rouge. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken eendenfilet, salade van voorgekookte tarwe, verse kruiden, gedroogd fruit en truffelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde en gebraden eendenfilet, wortelmousse, blini’s van aardappel
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout in het groen
2 uur-
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept