Fettucine met scampi

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng in een pan water aan de kook en los er de bouillonblokjes Knorr Regular Pasta en Rijst in op. Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • 2 Pel en snipper de ui. Schraap de wortels en snijd ze met de selder in kleine stukjes.
  • 3 Laat in een pan de ui in de margarine stoven. Voeg er de selder en wortelstukjes bij en laat 3 minuten mee garen. Kruid met de cayennepeper.
  • 4 Voeg er het Knorr Bouillonketeltje , de wijn, de tomatenpuree en de mascarpone bij en laat met een deksel op de pan 6 minuten garen.
  • 5 Voeg de scampi in de saus toe en laat ze maximum 4 minuten garen. Haal de pan dan van het vuur anders worden ze taai.
  • 6 Schik de pasta op de borden, lepel er de scampisaus over en werk af met de basilicum.
  • 7 Variaties
  • 8 Heb je geen tomatenpuree in huis, vervang die dan door 2 eetlepels ketchup.
  • 9 Een andere variant is de tomatenpuree vervangen door mosterd. Werk dan wel af met dragon. 1
  • 0 Je kan dit gerecht afwerken met geraspte kaas en licht gratineren.1
  • 1 .

Fettucine met scampi is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kalfsstoofpotje met paddenstoelen
60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettucine met bospaddenstoelen en pancetta
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettucine Met Knoflook En Peper
10-20 min -
Bekijk recept
Fettucine Met Aspergen En Gerookte Zalm
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept