1 Breng in een pan water aan de kook en los er de bouillonblokjes Knorr Regular Pasta en Rijst in op. Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.
2 Pel en snipper de ui. Schraap de wortels en snijd ze met de selder in kleine stukjes.
3 Laat in een pan de ui in de margarine stoven. Voeg er de selder en wortelstukjes bij en laat 3 minuten mee garen. Kruid met de cayennepeper.
4 Voeg er het Knorr Bouillonketeltje , de wijn, de tomatenpuree en de mascarpone bij en laat met een deksel op de pan 6 minuten garen.
5 Voeg de scampi in de saus toe en laat ze maximum 4 minuten garen. Haal de pan dan van het vuur anders worden ze taai.
6 Schik de pasta op de borden, lepel er de scampisaus over en werk af met de basilicum.
7 Variaties
8 Heb je geen tomatenpuree in huis, vervang die dan door 2 eetlepels ketchup.
9 Een andere variant is de tomatenpuree vervangen door mosterd. Werk dan wel af met dragon. 1
0 Je kan dit gerecht afwerken met geraspte kaas en licht gratineren.1