Pasta met asperges

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng een kom water aan de kook en kook de pasta gaar volgens de instructies op de verpakking. Breng een tweede kom water aan de kook en kook de eieren hard.
  • 2 Schil de asperges en verwijder het harde stuk onderaan. Snij de asperges daarna in stukjes van ongeveer 3 cm. Kook de asperges net-niet-gaar in een drietal minuten.
  • 3 Snipper ondertussen de uien en hak de peterselie.
  • 4 Verhit wat vetstof in een pan en fruit de gesnipperde uien. Voeg daarna de stukjes asperge toe en laat lichtjes bruin worden. Kruid met de zwarte peper.
  • 5 Voeg de sojaroom toe in de pan en laat inkoken.
  • 6 Verkruimel de geitenkaas.
  • 7 Laat de hardgekookte eieren schrikken onder koud water, pel ze en verkruimel ze met een vork.
  • 8 Haal de saus van het vuur en voeg de geitenkaas, de eieren en de gehakte peterselie toe aan de saus. Kruid zonodig nog verder met peper.
  • 9 Schik de pasta in een bord en giet er de aspergesaus over.

Pasta met asperges is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept