Orecchiette met tonijnsaus tricolore

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
  • 2 (10 min.)
  • 3 Snij de wortelen in blokjes van 1 cm, de broccoli in kleine roosjes en de kerstomaten in
  • 2
  • 4
    Voorbereiding
  • 5 (15 min.)
  • 6 Kook de orecchiette in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
  • 7 Snipper intussen de ui en de knoflookteentjes fijn. Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de fijngesnipperde ui en het knoflook glazig.
  • 8 Voeg de blokjes wortel, de broccoliroosjes en de groentebouillon toe. Laat 8 à 10 min. garen.
  • 9 Voeg de lichte room, de uitgelekte tonijn en de halve kerstomaten toe. Meng er de pasta onder en kruid met peper en zout. Laat nog even warm worden.1
  • 0 Maak met een dunschiller krullen van de parmezaan.1
  • 1 Afwerking1
  • 2 Verdeel de pasta met de tonijnsaus over de borden en bestrooi met parmezaankrullen

Orecchiette met tonijnsaus tricolore is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuppa tricolore
30 min-
Bekijk recept
Pastasalade met gemarineerde filetreepjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met vissaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Orecchiette alle cime di rapa (pasta met Italiaanse broccoli)
30 min-
Bekijk recept
Pastasalade met geroosterde paprika en tomaat
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Orecchiette con frutti di mare (pasta met zeevruchten)
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Knapperige quinoa ontbijtsalade
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept