3 Snij de wortelen in blokjes van 1 cm, de broccoli in kleine roosjes en de kerstomaten in
2
4Voorbereiding
5 (15 min.)
6 Kook de orecchiette in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
7 Snipper intussen de ui en de knoflookteentjes fijn. Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de fijngesnipperde ui en het knoflook glazig.
8 Voeg de blokjes wortel, de broccoliroosjes en de groentebouillon toe. Laat 8 à 10 min. garen.
9 Voeg de lichte room, de uitgelekte tonijn en de halve kerstomaten toe. Meng er de pasta onder en kruid met peper en zout. Laat nog even warm worden.1
0 Maak met een dunschiller krullen van de parmezaan.1
1 Afwerking1
2 Verdeel de pasta met de tonijnsaus over de borden en bestrooi met parmezaankrullen
Orecchiette met tonijnsaus tricolore is een recept van Solo Open Kitchen