Pesto Rosso-flensjes met mozzarella en salade

6
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer een glad beslag zonder klontjes van de bloem, een snufje zout, het ei, de melk en 2 el pesto. Verwarm een klein scheutje Bertolli Vloeibaar in een middelgrote koekenpan. Schep 1/6 van het beslag in de pan en bak er een flensje van dat aan beide kanten lichtbruin is. Laat op een bord glijden en bak nog 5 flensjes.
  • 2 Snijd ondertussen de mozzarella in stukjes. Besmeer de flensjes met de rest van de pesto.
  • 3 Beleg ze met de sla en mozzarella. Rol ze stevig op en snijd elk flensje in 6 stukjes. Prik er een cocktailprikker in, of vouw de flensjes dubbel. Serveer op een schaal of bordjes.

Pesto Rosso-flensjes met mozzarella en salade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept