Capellini carbonara met spekreepjes

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta gaar in gezouten water. Bak ondertussen de spekreepjes krokant in de boter. Laat even uitlekken op een vel keukenpapier. Klop de eieren los met een vork en voeg er 100 g geraspte kaas en de geperste look bij. Giet de pasta af en giet er meteen het eiermengsel over. Voeg de gebakken spekreepjes toe. Kruid met zwarte peper en strooi er nog wat geraspte kaas over. Werk naar smaak af met tuinkruiden.

Capellini carbonara met spekreepjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hartige broodtaartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taugétortilla
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepaneerde Tomme en pasta met gremolata
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frittata met champignons en salade van courgettes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met verse rucola-amandelpesto
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Capellini met lichte tomatensaus, scampi's en rucola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept