Gewokte noedels met rundsvlees en sluimererwten

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de noedels beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Hak de gember, knoflook en chili fijn. Maak de sluimererwten schoon en snijd ze in reepjes. Breng een grote kookpot met gezouten water aan de kook en blancheer de erwten kort. Laat ze afkoelen in ijswater. Plet de korianderzaadjes, chilivlokken en peperkorrels in een vijzel en meng ze met de sojasaus. Wrijf het vlees hiermee in.
  • 3 Verhit een wok op hoog vuur en doe er een eetlepel Solo vloeibaar in. Schroei het vlees hierin rondom dicht, haal het met een schuimspaan uit de wok en zet opzij. Doe de gember, de knoflook en de chili in de wok en roerbak enkele seconden. Giet de sluimererwten af en laat ze kort uitlekken. Voeg ze toe aan de wok en roerbak ze een halve minuut. Doe er de noedels bij en schep goed door elkaar. Snijd het vlees in reepjes en serveer ze bij de noedels, gegarneerd met blaadjes Thaise basilicum.

Gewokte noedels met rundsvlees en sluimererwten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met kip, cajun en guacamole
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Lime Spice Wok
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalkoencurrysoep
Bekijk recept
Runderreepjes met sinaasappel en gember
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige spitskoolsoep met zalm
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskoolschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept