Pasta met zalm en preisaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui en pers de look.
  • 2 Stoof de ui en look aan in wat arachideolie
  • 3 Snij de prei in ringen.
  • 4 Stoof de prei mee met de ui en look.
  • 5 Voeg na ongeveer tien minuten de zalm in blik toe.
  • 6 Stoof dit mengsel nog even aan.
  • 7 Zet water op om de pasta te koken.
  • 8 Smelt 40 gram boter in een andere ketel.
  • 9 Voeg 60 bloem toe en maak een roux.1
  • 0 Laat de roux even drogen op het vuur tot je een koekjesgeur ruikt.1
  • 1 Neem de ketel van het vuur en voeg langzaam 500 ml melk toe.1
  • 2 Roer goed zodat alle roux zich mengt met de melk.1
  • 3 Zet de ketel terug op het vuur en laat koken.1
  • 4 Kook je pasta.1
  • 5 Voeg je ui-prei-zalmmengsel toe aan de ingedikte saus.1
  • 6 Verhit en meng de saus goed.1
  • 7 Kruid af met peper en zout.1
  • 8 Snipper de gerookte zalm.1
  • 9 Presenteer elke portie pasta met saus met een bergje gesnipperde, gerookte zalm bovenop.

Pasta met zalm en preisaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ravioli met ham-preisaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met zalm preisaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Preisoufflé met Gruyère
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vis en pesto-preisaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept