Zoek
pasta carbonara
4
35 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
450 gram spaghetti
25 gram boter
225 gram spekblokjes
3 eieren
3 dl room
50 gram geraspte kaas
Bereiding
1
kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
smelt ondertussen de boter in een grote pan.
3
bak de spekblokjes ca. 5 minuten tot ze goudbruin zijn.
4
roer eieren, room, zout en peper door elkaar en giet dit mengsel in de pan.
5
zet het vuur lager en roer ca. 2 minuten goed door tot het mengsel indikt.
6
voeg de geraspte kaas toe en verhit geheel gedurende 1 minuut.
7
giet de spaghetti af en doe die over in een grote voorverwarmde schaal.
8
giet de saus erover en meng alles goed door.
pasta carbonara is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept
Wortelpasta carbonara met tuinerwten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta carbonara met tuinbonen en ham
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept