pasta carbonara

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 smelt ondertussen de boter in een grote pan.
  • 3 bak de spekblokjes ca. 5 minuten tot ze goudbruin zijn.
  • 4 roer eieren, room, zout en peper door elkaar en giet dit mengsel in de pan.
  • 5 zet het vuur lager en roer ca. 2 minuten goed door tot het mengsel indikt.
  • 6 voeg de geraspte kaas toe en verhit geheel gedurende 1 minuut.
  • 7 giet de spaghetti af en doe die over in een grote voorverwarmde schaal.
  • 8 giet de saus erover en meng alles goed door.

pasta carbonara is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept
Wortelpasta carbonara met tuinerwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta carbonara met tuinbonen en ham
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept