- See more at: http://www.aardappel.be/?recipe=pasta-pesto-met-crispy-aardappel#sthash.nJrJ1Rh"},{"@type":"HowToStep","text":"3.dpuf"}],"recipeYield":"4 "}
1 Snijd de geschilde aardappel in hele kleine blokjes.
2 Hak de knoflook fijn in een vijzel of in de keukenrobot. Voeg de basilicum en pijnboompitten toe en hak mee fijn, voeg op het laatste 2/3 van de olie en de kaas toe. Breng op smaak met peper en zout.
3 Kook de pasta al dente gaar in licht gezouten water, giet af en werk af met de pesto.
4 Bak intussen op een hoog vuur de aardappelblokjes krokant in wat olijfolie, kruid met peper en zout.
5 Serveer de pasta in diepe borden en lepel er de aardappelcrunch over.
6 - See more at: http://www.aardappel.be/?recipe=pasta-pesto-met-crispy-aardappel#sthash.nJrJ1Rh
3dpuf
Pasta pesto met crispy aardappel is een recept van Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree