Pasta pesto met crispy aardappel

4
4 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de geschilde aardappel in hele kleine blokjes.
  • 2 Hak de knoflook fijn in een vijzel of in de keukenrobot. Voeg de basilicum en pijnboompitten toe en hak mee fijn, voeg op het laatste 2/3 van de olie en de kaas toe. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Kook de pasta al dente gaar in licht gezouten water, giet af en werk af met de pesto.
  • 4 Bak intussen op een hoog vuur de aardappelblokjes krokant in wat olijfolie, kruid met peper en zout.
  • 5 Serveer de pasta in diepe borden en lepel er de aardappelcrunch over.
  • 6
    - See more at: http://www.aardappel.be/?recipe=pasta-pesto-met-crispy-aardappel#sthash.nJrJ1Rh
  • 3dpuf

Pasta pesto met crispy aardappel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept