Tortelloni met paddenstoelensaus en 2 variaties

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Er zijn 3 verschillende variaties op dit recept, keuze genoeg om uit te proberen welke jij het lekkerste vindt.
  • 2 Verhit de olie in een ruime (hapjes)pan en bak de knoflook en paddenstoelen op hoog vuur al omscheppend ca. 3 minuten. Voeg de tomatenblokjes met sap toe en laat de saus op matig vuur ca. 10 minuten sudderen. Breng op smaak met zout en peper.***•2 zakken tortelloni al prosciutto crudo (met rauwe ham, zak à 250 g, Grand’ Italia)
  • 3 Kook intussen de tortelloni volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Giet af en meng door de saus. Voeg een scheutje room toe.
  • 4 Verdeel over borden en bestrooi met kaas, peterselie en versgemalen peper.
  • 5
    Voorbereiding
    stijd: 20 minuten.
  • 6 Variatie1: maak een vegetarische variant met tortelloni verdi of tortelloni con formaggio e noci (beide verkrijgbaar bij AH). Vervang de peterselie door enkele handen rucola.
  • 7 Variatie 2: met prei en geitenkaas. Vervang de paddenstoelen door 300 g preiringen. Bestrooi de pasta met verkruimelde geitenkaas in plaats van Parmezaanse kaas.
  • 8 Vriendin.nl

Tortelloni met paddenstoelensaus en 2 variaties is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Irish coffee-variaties
12 min
Bekijk recept
Club sandwich
Lunchgerecht
Bekijk recept
3 variaties op salade caprese
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Grand dessert met 3 variaties
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Spinaziesoep met tortelloni
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietortelloni met tuinerwten en kruidenboter
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentesoep met tortelloni en kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortelloni met mascarponesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept