1 Kook de pasta en doe de gare afgekoelde pasta in een grote kom.
2 Verwarm wat boter of olie in een wok en roerbak hierin de fijngesneden groenten ongeveer 4 minuten. Snijd intussen de hamblokjes fijn en meng deze door de roergebakken groenten.
3 Vet een dichte ronde bakvorm in met boter en verwarm de oven voor op 180°C. Meng de groenten door de koude spaghetti.
4 Klop de eieren samen met de Boursin Cuisine los, breng het mengsel verder op smaak met versgemalen peper en zout. Schenk het op het spaghetti-groente mengsel.
5 Bak de spaghettitaart afgedekt met aluminiumfolie in het midden van de voorverwarmde oven in ongeveer 30 minuten gaar en goudbruin. Verwijder na 20 minuten bakken het folie.
6 Je kunt de taart eventueel storten en dan in punten snijden.
7 Boursin Bron
Kleurrijke spaghettitaart met groentjes is een recept van Solo Open Kitchen