Tagliolini carbonara

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 breng een pan met 1EL zeezout aan de kook. Voeg de verse pasta toe en laat in 4 à 5 minuten garen. bak ondertussen de spekreepjes in een braadpan (zonder boter of olie) totdat ze knapperig zijn. Schep de spekreepjes uit de pan. Maar laat het vet in de pan achter. Snij de ui doormidden en daarna in plakjes. Voeg ze samen met de ui aan het spekvet toe en bak ze 10 minuten op een laag vuur. voeg de spekreepjes toe en zet opzij. Kluts het ei in ene kommetje en voeg flink wat zwarte peper toe. (12 maal draaien met de pepermolen). Giet de pasta af en meng het ei door de pasta. Voeg de spekreepjes toe. serveer met geraspte parmezaan

Tagliolini carbonara is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept
Wortelpasta carbonara met tuinerwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta carbonara met tuinbonen en ham
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliolini carbonara met frisse zomerpostelein
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde biefstuk met knoflooktomaatjes
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met spinazie en kastanjechampignons
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met pit
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept