casareccie met parmaham en rucola

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 leg de rauwe ham even onder de grill tot ze knapperig is. Laat uitlekken op keukenpapier en breek in stukken
  • 2 doe de ham, rucola, Parmezaanse kaas en pijnboompitten in een kom en meng goed
  • 3 kook de pasta al dente. Laat uitlekken
  • 4 Doe olie, knoflook, een halve koffielepel zwarte peper en citroensap in een kommetje en roer goed door. Schenk de saus over het ham pastamengsel en schep om

casareccie met parmaham en rucola is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept