1 Doe de Griekse yoghurt in een grote kom en doe er steeds een beetje zelfrijzend bakmeel bij terwijl je alles mengt en kneed tot een compacte bol deeg.
2 Breng het deeg nog even op smaak met een snufje zout.
3 Rol het deeg uit op een bakplaat en smeer de tomatenpuree uit.
4 Om de tomatenpuree iets makkelijker te kunnen uitsmeren kan je altijd een klein beetje water of olijfolie toevoegen.
5 Breng de tomatenpuree eventueel op smaak met Italiaanse kruiden, uienpoeder, knoflookpoeder, peper en zout.
6 Beleg je pizza naar keuze.
7 Voor een klassieke pizza kan je kiezen voor tomatenpuree en mozzarella.
8 Maar ga vooral je gang en wees creatief.
9 Bak de pizza 15-20 minuten in de oven op 220 graden Celsius.1
0 Genieten maar! Smakelijk!
Pizza op basis van Griekse yoghurt is een recept van Solo Open Kitchen