Bietenrisotto met spekjes

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de bouillon tegen de kook. Bak de spekjes 5 minuten op matig vuur met de boter in een ruime pan.
  • 2 Voeg de sjalotjes en blokjes biet toe en bak 5 minuten. Schep de rijst erbij en bak 2 minuten mee.
  • 3 Schenk de wijn in de pan en roer goed door. Voeg een flinke lepel bouillon toe tot de rijst net onder staat en blijf roeren tot alle bouillon is opgenomen. Schep er weer een nieuwe lepel bouillon bij en ga zo door. (ca. 20 minuten)
  • 4 Roer de kaas door de risotto en warm een paar minuten door. Voeg wat basilicum toe. Breng op smaak met peper.

Bietenrisotto met spekjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige bietenrisotto met Italiaanse kaas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige bietenrisotto met mortadella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietenrisotto met spekjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietenrisotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept