1 Was de paprika en de prei en snij in hapklare brokken. Pel en snij de ui grof.. Deel grote champignons in vieren en halveer kleinere.
2 Doe een klontje kokosolie of een eetlepel olie in de wok. Bak de ui , knoflook en peper even aan. Voeg dan de paprika en de prei toe en wok alles een beetje zacht. Bak in een andere pan de kipblokjes bruin en gaar en voeg aan de wok toe. Doe zo ook met de champignons.
3 Roer de wok saus door elkaar en proef, of ie naar jouw smaak de juiste zoetzuur balans heeft. Voeg anders nog een en ander naar jouw smaak toe.
4 Roer de gewassen en uitgelekte taugé toe en wok even mee. Voeg als laatste de wok saus toe en laat het geheel een 3 tal minuutjes pruttelen. Zorg ervoor, dat de taugé licht knapperig blijft. Serveer met geurige pandan of basmati rijst.
5 En ja, er is geen extra zout toegevoegd, want de saus bevat ruim voldoende smaak.