Risotto met rozijnen, champignons en ham

6
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de rozijnen weken in de Porto.
  • 2 Snij de champignons in beetklare stukken en laat ze stoven in een pan met de Solo, de olijfolie, het spek, de uien, de prei en de geraspte gele schil van de citroen.
  • 3 Breng de rijst met de helft van de bouillon aan de kook, dek af en laat op een zacht vuur garen.
  • 4 Als alle bouillon is opgenomen, roer er dan de inhoud van de pan en de rest van de bouillon bij.
  • 5 Laat verder garen tot alle bouillon opnieuw is opgenomen.
  • 6 Roer er dan de rozijnen en de Parmezaanse kaas door en de in stukjes gesneden ham.

Risotto met rozijnen, champignons en ham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept