Zoek
Risotto met Parmezaanse kaas
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 g Solo
1.5 dl witte wijn
1 l kipbouillon
300 g rijst (risotto)
100 g kaas (Parmezaanse geraspte)
vers gemalen peper
Bereiding
1
Giet de rijst in een ruime pan en voeg de Solo toe.
2
Laat op een zacht vuur glazig worden onder voortdurend roeren.
3
Giet er de witte wijn en de bouillon bij en laat op een zacht vuur garen.
4
Roer regelmatig om.
5
Voeg er 3/4 van de kaas bij net voor het opdienen en roer om.
6
Verdeel over de borden, werk af met versgemalen peper en de rest van de kaas.
Risotto met Parmezaanse kaas is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min
Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min
Bijgerecht
Bekijk recept