Risotto met Parmezaanse kaas

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Giet de rijst in een ruime pan en voeg de Solo toe.
  • 2 Laat op een zacht vuur glazig worden onder voortdurend roeren.
  • 3 Giet er de witte wijn en de bouillon bij en laat op een zacht vuur garen.
  • 4 Roer regelmatig om.
  • 5 Voeg er 3/4 van de kaas bij net voor het opdienen en roer om.
  • 6 Verdeel over de borden, werk af met versgemalen peper en de rest van de kaas.

Risotto met Parmezaanse kaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept