Rijstsalade

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de eieren hard in kokend water.
  • 2 Laat ze in koud water schrikken, pel ze en plet ze met een vork.
  • 3 Bak het spek krokant in een pan.
  • 4 Pel en snij de ui in schijfjes en roerbak ze 2 minuten met het spek mee.
  • 5 Kook de rijst gaar, giet af en roer er het spek met de uien door.
  • 6 Versier met de schijfjes chorizo en werk af met de geplette eieren.

Rijstsalade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rozerode rijstsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rozerode rijstsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept