Rode wijn risotto met gegrilde paprika's

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoof de ui en look glazig in de Solo.
  • 2 Doe de tijm en de rijst erbij en laat even meestoven.
  • 3 Zet het vuur laag. Schenk 1 kopje rode wijn bij de rijst en blijf roeren tot alle wijn is opgenomen.
  • 4 Los het bouillonblokje in het water op en
  • 5 voeg beetje per beetje de helft van de bouillon erbij en blijf altijd roeren tot alle vocht is opgenomen.
  • 6 Daarna het tweede kopje rode wijn en dan de rest van de bouillon eronder roeren tot de rijst beetgaar is maar toch smeuïg blijft.
  • 7 Breng op smaak met zwarte peper en geraspte parmezaan.
  • 8 Serveer met de gegrilde paprika's

Rode wijn risotto met gegrilde paprika's is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept