Zoek
Rode wijn risotto met gegrilde paprika's
4
40 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
0.5 l water
1 eetlepel Solo Vloeibaar
1 blokje Knorr Finesse mediterane bouillon
1 rode ui gesnipperd
zwarte peper
2 paprika's
1 kopje risottorijst
1 teentje knoflook geperst
2 eetlepels tijm fijngehakt
100 g geraspte Parmezaanse kaas
2 kopjes rode wijn
Bereiding
1
Stoof de ui en look glazig in de Solo.
2
Doe de tijm en de rijst erbij en laat even meestoven.
3
Zet het vuur laag. Schenk 1 kopje rode wijn bij de rijst en blijf roeren tot alle wijn is opgenomen.
4
Los het bouillonblokje in het water op en
5
voeg beetje per beetje de helft van de bouillon erbij en blijf altijd roeren tot alle vocht is opgenomen.
6
Daarna het tweede kopje rode wijn en dan de rest van de bouillon eronder roeren tot de rijst beetgaar is maar toch smeuïg blijft.
7
Breng op smaak met zwarte peper en geraspte parmezaan.
8
Serveer met de gegrilde paprika's
Rode wijn risotto met gegrilde paprika's is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept