1 Los de bouillonblokjes op in 1 liter warm water.
2 Laat de gehakte ui zacht worden in de gesmolten Solo.
3 Voeg de rijst toe en roer om tot deze glazig is.
4 Voeg de droge witte wijn en een soeplepel bouillon toe.
5 Voeg de in plakjes gesneden courgettes toe.
6 Zorg ervoor dat de courgettes zo goed mogelijk in de bouillon zijn ondergedompeld.
7 Zodra de rijst de vloeistof heeft opgenomen, giet je er een soeplepel bouillon over.
8 Laat de rijst koken en wacht tot de rijst de bouillon heeft opgenomen alvorens er nog een soeplepel bij te voegen.
9 Blijf de rijst voortdurend omroeren.1
0 Wanneer de rijst gekookt is, voeg je er de parmezaan al roerend aan toe.1
1 Laat de sesamzaadjes aanbakken in een pan met antiaanbaklaag.1
2 Snijd de zalm in fijne repen.1
3 Schik het gerecht als volgt op de borden: een hoopje rijst met courgettes, de reepjes zalm, een lepel geroosterde sesamzaadjes en een beetje bieslook.
Risotto met courgettes en gerookte zalm is een recept van Solo Open Kitchen