Risotto met Comté en bospaddestoelen

4
40 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de rijst met een scheutje olijfolie.
  • 2 Los het bouilonblokje in
  • 05l warm water op.
  • 3 Giet er 4/5 van de bouillon bij.
  • 4 Laat de rijst gedurende ongeveer 15 min. garen en blijf voortdurend roeren tot al het vocht is opgenomen.
  • 5 Reinig de champignons met een borstel.
  • 6 Bak ze in de olijfolie en breng ze op smaak met peper en zout.
  • 7 trooi de geraspte Comté bij de rijst en roer voorzichtig om hem te laten smelten.
  • 8 Schep er de champignons bij.
  • 9 Voeg om te eindigen de opgeklopte room toe en breng het geheel op smaak met peper en zout. 1
  • 0 Dien dit gerecht op in een diep bord, bestrooi met peterselie en met de resterende bouillon die je met de Solo hebt opgewerkt.

Risotto met Comté en bospaddestoelen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwe salade met linzen en bospaddestoelen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lasagne met bospaddenstoelen, kalfszwezeriken en truffel
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cappuccino met paddenstoelen en krokante pancetta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept