Zoek
Risotto met Comté en bospaddestoelen
4
40 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
120 g risotto rijst
Extra Vergine olijfolie
1 blokje Knorr Finesse gevogeltebouillon
200 g gemengde wilde bospaddestoelen (dooierzwammen, hoorn des overvloeds, gele stekel
80 g geraspte Comté
1 dl licht opgeklopte verse room
platte peterselie
1 klontje Solo
Bereiding
1
Bak de rijst met een scheutje olijfolie.
2
Los het bouilonblokje in
0
5l warm water op.
3
Giet er 4/5 van de bouillon bij.
4
Laat de rijst gedurende ongeveer 15 min. garen en blijf voortdurend roeren tot al het vocht is opgenomen.
5
Reinig de champignons met een borstel.
6
Bak ze in de olijfolie en breng ze op smaak met peper en zout.
7
trooi de geraspte Comté bij de rijst en roer voorzichtig om hem te laten smelten.
8
Schep er de champignons bij.
9
Voeg om te eindigen de opgeklopte room toe en breng het geheel op smaak met peper en zout. 1
0
Dien dit gerecht op in een diep bord, bestrooi met peterselie en met de resterende bouillon die je met de Solo hebt opgewerkt.
Risotto met Comté en bospaddestoelen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwe salade met linzen en bospaddestoelen
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Lasagne met bospaddenstoelen, kalfszwezeriken en truffel
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cappuccino met paddenstoelen en krokante pancetta
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min
Bijgerecht
Bekijk recept