gefrituurde visreepjes in pikante saus

2
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 je kookt de rijst volgens de verpakking. Terwijl de rijst staat te koken snij je de vis in reepjes en dep je ze vervolgens goed droog. Neem een diep bord meng er de maizena met een snuifje zout en peper en in een ander diep bord klop je de twee eieren los. Je verhit de frituurolie op 17°. Terwijl verhit je de olie in de wok en roerbak je de chinese kool op hoog vuur ongeveer 2 a 3 min. Dan schep je de chilisaus er door bak je nog ongeveer 5 min door op een laag vuurtje. Je dept de visreepjes eerst in de gekruide bloem en haal ze daarna door de eitjes. Dan bak je de reepjes 2 a 3 min in de frituurolie laat ze daarna even uitlekken of droogdeppen. Schep de kool op het bord schik daar de reepjes op en serveer met de rijst.
  • 2 Smakelijk!!!

gefrituurde visreepjes in pikante saus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Churros (gefrituurde deegstengels)
50 min
Bekijk recept
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept