Nasi Goreng

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Snijd de ui, paprika en ham in stukjes en snijd de prei in ringen.
  • 3 Verhit de solo vloeibaar in een wok en roerbak het vlees in 5 minuten goudbruin. Schep de groente en ham erdoor en bak de groente nog 1 à 2 minuten mee.
  • 4 Voeg daarna 150 ml water en het zakje Mix voor Nasi toe. Breng de saus al roerend aan de kook en laat alles 2-3 minuten zachtjes doorkoken.
  • 5 Roer de eieren erdoor en blijf roeren tot deze in kleine deeltjes gestold zijn. Voeg als laatste de gekookte rijst toe en roer dit goed door. Bak het geheel nog even op.

Nasi Goreng is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige nasi goreng
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi XL
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi goreng van quinoa
20 min-
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept