Eénpansrijstgerecht

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De ui fijnhakken. Het teentje knofook kneuzen.
  • 2 De olie of de boter verhitten. De ui en de knofook hierin fruiten tot de ui zacht is.
  • 3 De rijst toevoegen, 4à5 minuten meebakken.
  • 4 Het gehakt erbij doen en de in schijfjes gesneden champignons, 3à4 minuten meebakken. Af en toe roeren.
  • 5 Tomatenpuree bijvoegen en de helft van de bouillon. 5à6 minuutjes zachtjes laten doorkoken
  • 6 De rest van de bouillon erbijdoen, zout en peper naar smaak.
  • 7 Het geheel weer aan de kook brengen. 10à15 minuten laten doorkoken tot alle vocht door de rijst is opgenomen.
  • 8 Opdienen met kaas..

Eénpansrijstgerecht is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker